Normal f0bfba4c8d56edceb3a5569753a132fc67ff94fc

Tweede nieuwsbrief

16 augustus 2016 13:45

Beste Local Swimmers en geïnteresseerden,

Zoals beloofd onze 2e nieuwsbrief. De 1e is nog terug te lezen op onze site.

In de vorige nieuwsbrief hebben we verteld wat er nodig is om A Local Swim Lemmer te organiseren. In deze ontvang je wat info over de vorderingen en de dag zelf.

De inschrijvingen gaan heel goed. We hebben inmiddels meer dan 70 zwemmers. Nieuwe zwemmers hebben nog tot en met 14 augustus om zich in te schrijven, dus het aantal kan nog oplopen.

Veel zwemmers hebben het minimale streefbedrag al gehaald of zelfs ver overtroffen. Tot nu toe hebben we al meer dan 20.000 euro ingezameld. Een fantastische prestatie! 

De locatie waar we starten en finishen is het terrein van Watersportvereniging De Zevenwolden, Plattedijk 6 Lemmer. We mogen hun clubgebouw gebruiken en we zetten naast het clubgebouw een grote tent neer waar jullie en je supporters vanaf 11:00 uur welkom zijn.

De zwemmers worden in verschillende waves ingedeeld. Teamleden zwemmen natuurlijk met elkaar en we proberen de andere zwemmers ook zo in te delen dat ze met bekenden zwemmen. In de week voor de Swim krijg je te horen in welke wave je bent ingedeeld. Heb je voorkeur voor een wave of wil je samen met iemand zwemmen, mail het ons dan vroeg genoeg.

De route die jullie gaan zwemmen is voor jullie supporters goed te volgen. Vanaf de Zevenwolden kunnen ze via een looptunneltje op de Langestreek komen. Deze route loopt helemaal tot aan het keerpunt. Ze lopen dan door de gezellige drukte van Nazomeren in Lemmer (zie de bijlage van Nazomeren in Lemmer). Op de kaart hieronder is de looproute in het rood te zien .

 In de zwemroute komen een aantal ”rustplekken”.  Hier kan je aan hangen als je even op adem wilt komen of van de sfeer in het Dok wilt genieten, maar blijf niet te lang hangen want om 3 uur wordt de stremming opgeheven en de tijdregistratie loopt door.

Zwemmers krijgen bij de aanmelding muntjes waarmee ze eten en drinken kunt krijgen. Voor supporters is er ook eten en drinken, zij kunnen hiervoor muntjes kopen.

Als je uit het water komt kan je kan je in je badjas wat eten of drinken. Als je wilt douchen kan je bij de organisatie een muntje vragen voor de douches in het gebouw van Jachthaven Lemmer Binnen, hier zijn ook toiletten.

Rond 16:00 willen we het eindbedrag kenbaar maken en de cheque overhandigen aan Stichting ALS Nederland.

We hopen dat we samen met jullie van A Local Swim Lemmer een prachtig evenement maken. 

Verdere details ontvang je ongeveer een week voor 10 september.

Een spetterende groet,

A Local Swim Lemmer